Vandaag was de première van de Unicef kinderrechten films. In de Woord&beeldclub hebben we samen met veel plezier gewerkt aan een spannend script: Aliens bezoeken de aarde en zien hoe het is gesteld met de kinderrechten. In het Pathé theater Buitenhof zagen vanochtend 20 scholen hun film van 5 minuten op een groot bioscoop scherm. Wij zaten in de tweede première en hebben 9 films gezien.  We namen de tram en een aantal ouders ging gezellig met ons mee.

Ook jullie kunnen de film zien op deze links:
http://www.krff.nl/?s=startbaan

EN…Hoe meer mensen kijken, hoe meer kans wij maken op een schoolreisje. Jullie begrijpen dat we daar best zin in hebben!

Dit is onze club op de blauwe loper. Gefotografeerd door Annet ter Avest, de moeder van Ayhan.
2

Hier zijn we onderweg naar het theater.
IMG_7309

Wachten tot we naar binnen mogen…

IMG_9198 IMG_9195
Het gaat beginnen…

IMG_9205 IMG_9205 IMG_7344

Het was heel leuk om je eigen film op een echt bioscoopscherm terug te zien. Ook was het gaaf om te zien wat andere scholen hadden bedacht op hetzelfde thema. We werden genomineerd en horen volgens de jury tot de beste 3 films, maar de prijs ging helaas net naar een andere school, die ook met een geweldig goed idee kwam en een film hadden met veel humor.

Maarrrrr… Er is nog een schoolreisje te winnen. Dus kijk naar onze film en vertel je vrienden, familie en bekenden erover… Laat hen ook kijken…
IMG_9254 IMG_9252 IMG_9250

Wij gingen in gala terug met de tram…
1

De groeten van de Woord&beeldclub!

Heel fijn weekend,
en maandag gaat deze club weer verder…

Groeten,
Juf Annemarie

»

 1. Maaike schreef:

  Geweldige film!

 2. Just Patty schreef:

  Geweldig! 🙂

  • Annemarie schreef:

   Dank je Patty! Zie de de leerlingen van de Startbaan weer eens anders! Zegt t voort op social media! Hoe meer vieuws, hoe meer kans op het schoolreisje. We gaan ervoor!

 3. […] (aardrijkskunde). Onderstaand filmpje hebben onze leerlingen gemaakt binnen een grotere film over kinderrechten. […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.