Site pictogram Woord&Beeldclub

Afsluiting paddenstoelenproject…

Vandaag was de laatste dag van het paddenstoelenproject. De laatste dag om alle werkstukken af te maken. Ik was aangenaam verrast door de resultaten van leerlingen. En wat nog mooier was: Sommige leerlingen verrasten zichzelf! In de ene groep werden er vooral posters gemaakt…
IMG_2400


Er werd hard gewerkt en veel samengewerkt…

 


En wat zit er dan in die kijkdozen?

 
Een andere groep maakte vooral Powerpoint presentaties:


Meer weten? Download de PPT van Imane hier: Imane


Meer weten: Download hier de PPT van Vincent: vincent


Meer weten? Download hier de PPT van Randy en Bas: randy&bas

En groep 5/6 had een inloopuur tussen 16.00 en 17.00 uur voor ouders en belangstellenden. Deze werd goed bezocht. Niet alleen door ouders maar ook door buren en opa’s en oma’s. De USB microscopen waren erg in trek. De leerlingen hadden er plezier in uit te leggen hoe alles werkte. Ook ondergetekende was druk in gesprek. Daarom zijn hiervan geen foto’s. Het lokaal was daarvoor ook een beetje te donker. De kerstverlichting werd aangedaan om de foto’s op het smartboard duidelijk te kunnen zien.
Het enthousiasme van de kinderen en de interesse van de ouders en alle andere bezoekers was leuk om te zien. Ik wil alle leerlingen en hun ouders en familie en vrienden bedanken voor hun komst! In het nieuwe jaar gaan we tot februari verder met een ander project. Voor nu nog een heel fijn kerstdiner op school deze week en daarna lekker een welverdiende vakantie.

Tot in 2015!
Groet,
Juf Annemarie

Mobiele versie afsluiten