Vandaag was de laatste dag van het paddenstoelenproject. De laatste dag om alle werkstukken af te maken. Ik was aangenaam verrast door de resultaten van leerlingen. En wat nog mooier was: Sommige leerlingen verrasten zichzelf! In de ene groep werden er vooral posters gemaakt…
IMG_2400 IMG_2402

IMG_2412
Er werd hard gewerkt en veel samengewerkt…
IMG_2406 IMG_2408
IMG_2431 IMG_2432
IMG_2434 IMG_2438

IMG_2416
En wat zit er dan in die kijkdozen?
IMG_2415 IMG_2426
IMG_2410 IMG_2454
Een andere groep maakte vooral Powerpoint presentaties:


Meer weten? Download de PPT van Imane hier: Imane


Meer weten: Download hier de PPT van Vincent: vincent


Meer weten? Download hier de PPT van Randy en Bas: randy&bas

En groep 5/6 had een inloopuur tussen 16.00 en 17.00 uur voor ouders en belangstellenden. Deze werd goed bezocht. Niet alleen door ouders maar ook door buren en opa’s en oma’s. De USB microscopen waren erg in trek. De leerlingen hadden er plezier in uit te leggen hoe alles werkte. Ook ondergetekende was druk in gesprek. Daarom zijn hiervan geen foto’s. Het lokaal was daarvoor ook een beetje te donker. De kerstverlichting werd aangedaan om de foto’s op het smartboard duidelijk te kunnen zien.
Het enthousiasme van de kinderen en de interesse van de ouders en alle andere bezoekers was leuk om te zien. Ik wil alle leerlingen en hun ouders en familie en vrienden bedanken voor hun komst! In het nieuwe jaar gaan we tot februari verder met een ander project. Voor nu nog een heel fijn kerstdiner op school deze week en daarna lekker een welverdiende vakantie.

Tot in 2015!
Groet,
Juf Annemarie

5 responses »

 1. W. van Es schreef:

  Geweldig werk! Leuk project. Zo heb je nog eens wat aan je hobby.

  Groeten,

  Oale

 2. Juf Erna schreef:

  Ik vond het een erg mooi project. Wat weten de kinderen inmiddels veel over het onderwerp en wat is het breed aangepakt. Gaaf dat je jouw enthousiasme voor het onderwerp zo weet over te brengen op de leerlingen. Naast veel kennis hebben de leerlingen brede vaardigheden geleerd en geoefend zoals bv samenwerken, plannen, onderzoeken, gebruik van de computer etc. Vaardigheden waar ze in de toekomst heel veel aan hebben. Ik kijk alweer uit naar jullie volgende project!!!

 3. annet schreef:

  Wat gaaf! Heel erg mooi en bijzonder project. Leuk om alle werk zo bij elkaar te zien. Wat heeft iedereen zijn best gedaan. Fijn dat er zoveel mensen zijn komen kijken vandaag in groep 5/6.

 4. Arlette Langenberg schreef:

  En zo is een mooi project ten einde gekomen. Wat een enthousiasme en leergierigheid hebben de kinderen laten zien. Ik ben benieuwd naar het volgende project.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.