In het blad ‘De nieuwe leraar’ staat een interview met mij over de Woord&beeldclub. In vogelvlucht komt aan de orde waar de Woord&beeldclub voor staat, waarom en met welke werkwijze we zijn gestart en wat de plannen voor de toekomst zijn.
De nieuwe leraar links

De nieuwe leraar rechts

Wordt dus vervolgd,
Juf Annemarie

3 responses »

 1. Gerbry Junte schreef:

  Wouw Annemarie, wat een prachtig verhaal. Dit is helemaal hoe ik het onderwijs van de toekomst voor me zie. Wellicht zijn de bijeenkomsten van Curriculum.nu ook interessant voor jou om bij te wonen? Zie link: https://www.lkca.nl/overzicht-agenda/regiobijeenkomst-curriculumnu-4-april

  Hartelijke groet,
  Gerbry

  • Annemarie schreef:

   Dank voor je reactie Gerbry. Ik zit bij het ontwikkelteam ‘Mens en Natuur’ en binnen dit team dragen wij bij aan de vormgeving van het nieuwe curriculum. Geweldig om te mogen doen, dus je suggestie is zo gek nog niet. Morgen 26 maart komen de visies van alle ontwikkelteams online met consultatievragen. Iedereen kan meedenken en reageren: https://curriculum.nu

 2. […] ze nu ook naar mij. De Woord&beeldclub verscheen o.a. in de Vives, in komenskypost en in de Nieuwe leraar. Door het internet gaat het uitwisselen van kennis en het delen van informatie in een rap tempo. De […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.