In het blad ‘De nieuwe leraar’ staat een interview met mij over de Woord&beeldclub. In vogelvlucht komt aan de orde waar de Woord&beeldclub voor staat, waarom en met welke werkwijze we zijn gestart en wat de plannen voor de toekomst zijn.
De nieuwe leraar links

De nieuwe leraar rechts

Wordt dus vervolgd,
Juf Annemarie

»

 1. Gerbry Junte schreef:

  Wouw Annemarie, wat een prachtig verhaal. Dit is helemaal hoe ik het onderwijs van de toekomst voor me zie. Wellicht zijn de bijeenkomsten van Curriculum.nu ook interessant voor jou om bij te wonen? Zie link: https://www.lkca.nl/overzicht-agenda/regiobijeenkomst-curriculumnu-4-april

  Hartelijke groet,
  Gerbry

  Like

  • Annemarie schreef:

   Dank voor je reactie Gerbry. Ik zit bij het ontwikkelteam ‘Mens en Natuur’ en binnen dit team dragen wij bij aan de vormgeving van het nieuwe curriculum. Geweldig om te mogen doen, dus je suggestie is zo gek nog niet. Morgen 26 maart komen de visies van alle ontwikkelteams online met consultatievragen. Iedereen kan meedenken en reageren: https://curriculum.nu

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s