Met dit filmpje kijken we terug op onze technieklessen van voor de Herfstvakantie. In alle groepen zijn Pinokkio’s gemaakt. Hoe we dat precies doen is te lezen op de lessen op deze site. Ik heb er van genoten en volgens mij de leerlingen ook.

Een aantal klassen gaan door met het aankleden van de Pinokkio en/of een poppenspel in een theater of schaduwspel. Hierin kunnen dan weer andere technieklessen een rol gaan spelen. Licht en geluid bijvoorbeeld.

We blijven dus bezig met onze technieklessen.

Wordt vervolgd,
Juf Annemarie

Eén reactie »

  1. W. van Es schreef:

    In alle opzichten een serie succeslessen! Ook voor een buitenstaander plezierig om naar te kijken. Ben benieuwd wat er de volgende keer weer komt.

    Groeten,

    Oale

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.