thumb-1920-778610

Voor iedereen veel geluk, vrede, liefde, vriendschap en gezondheid in 2017!

Ook het komend jaar wil de Woord&beeldclub weer informeren over projecten op de basisschool, techniek en kunst in de klas, formatieve evaluatie, gebruik van portfolio’s, goed differentiëren, creativiteit in de lessen, aandacht voor vaardigheden als samenwerken en burgerschap, het goed leren interpreteren van werk van leerlingen en nog veel meer topics die te maken hebben met de uitdagingen van goed onderwijs.

Met veel plezier deelde ik in woord en beeld lessen, foto’s, filmpjes en verhalen van en over leerlingen. In 2016 werd dat veel bekeken: maar liefs 47.046 keer door 20.655 bezoekers uit heel veel landen…

schermafbeelding-2017-01-03-om-20-22-48

schermafbeelding-2017-01-03-om-20-20-55

Hierboven staan de landen genoteerd met de meeste bezoekers aan deze blog. Niet alle landen staan hier genoteerd. Er zijn bezoekers uit de hele wereld maar de meeste kijkers komen uit Nederland, België en de VS. Hieronder staan de topics die het meest zijn bezocht…
schermafbeelding-2017-01-03-om-20-21-21
Het blog en de lessen worden dus het meest bekeken. Volgende week starten we weer met onze projecten en zal ik weer wekelijks verslag doen. Een groot aantal teamleden op OBS De Startbaan worden geschoold in didactisch coachen, ontwikkeld door Lia Voerman. Feedback en het stellen van de juiste vragen zijn hierin een rode draad. Gedurende de projecten ontwikkelen we de portfolio’s en verdiepen we ons in formatieve evaluatie. Leerlijnen techniek worden uitgerold… Er staat dus voor 2017 genoeg op stapel. Nu nog even genieten van de vakantie…

Blijf ons volgen!
Groet,
Juf Annemarie

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.