Een stoel voor je knuffel… Na het bouwen met diverse constructiematerialen zoals Lego, Knexx en blokken, nu gewerkt met allerlei verpakkingsmateriaal. En de knuffels waren volgens mij dik tevreden…
3
Eend lag languit op zijn sofa en beer zat mooi hoog…
img_9457 img_9460
Het resultaat van een middagje lekker bezig in het technieklokaal…
2

img_9454

Welk materiaal is geschikt? Welke vormen passen bij mijn ideeën en andersom: welke ideeën krijg ik bij dit materiaal? Hoe maak ik papier sterk? Hoe maak ik mijn stoel stevig? Welke stoel past bij mijn knuffel? ‘We hebben niet gewerkt juf!’, riepen sommigen vol enthousiasme. Maar ongemerkt zijn de leerlingen toch stevig bezig geweest met het beantwoorden van deze vragen.

Inmiddels is men door de hele school op diverse manieren bezig geweest met het ontwerpen en maken van stoelen. Dit is te bekijken en te lezen in eerdere posts. Over hoe die stoelen passen in ons project ‘de stad’, volgende week meer…

Wordt vervolgd,
Juf Annemarie

Eén reactie »

  1. Erna de Moedt schreef:

    Wat een prachtige werkstukken! Fijn dat de leerlingen zo graag werken in het technieklokaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.