1020 leerlingen van 15 Haagse scholen werkten afgelopen jaar met 47 kunstenaars van Stroom den Haag aan een project over vrede en recht. Het project werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Madurodam Steunfonds. Groep 8 van OBS De Startbaan heeft ook meegedaan. Nieuwsgierig geworden? Deze film geeft een mooie indruk en een terugblik op hoe divers de projecten op de scholen zijn vormgegeven…

Voor volgend schooljaar staan er alweer een hoop projecten en nieuwe ideeën op het programma. Maar eerst nog wat laatste loodjes en dan een welverdiende vakantie. Wij wensen iedereen nog veel succes met die laatste dagen vol musicals, eindlijsten en diploma’s. Dan gaat de Woord&beeldclub er ook even tussenuit voor wat zon, zee, rust en ruimte.

We kijken terug op een mooi schooljaar vol prachtige projecten.
Alle goeds en nog een hele fijne zomer,
Juf Annemarie

Eén reactie »

  1. Margriet schreef:

    Het ziet er allemaal gaaf uit!
    Fijne vakantie Annemarie!

    Margriet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.