In het HCO begon de dag met een lezing van Joseph Oubelkas: Hoe overleef je 5 jaar onterecht vastzitten in een Marokkaanse cel terwijl je nog niet eens een parkeerboete hebt verdiend? Veel strategieën die hij gebruikte proberen wij in ons onderwijs ook de leerlingen bij te brengen. En gelukkig had hij ook een fantastische moeder die hem ruim 400 brieven en kaarten stuurde…Indrukwekkend….
Joseph Oubelkas

We eindigden de dag met presentaties van de 6 Qindscholen. De Startbaan had weer een update in de vorm van een filmpje samengesteld door juf Arlette over onze projecten…

Daartussenin waren 2 workshoprondes waarvan een groot aantal werden verzorgd door de collega’s. Ik heb een workshop mogen geven over hoe je een goed project kan vormgeven.
IMG_0039 IMG_0026

Voor mij weer een leerzame en inspirerende dag. En voor wie nog wat materiaal van de workshop nader wil bekijken staat in de blog hieronder nog een link naar de Padlet met boekje, presentatie en nog wat andere goodies… Deelnemers aan de workshop en andere belangstellenden kunnen een wachtwoord opvragen door mij te mailen op a.vanes@de-startbaan.nl

Gelukkig nieuwjaar nog iedereen!
We gaan er weer tegenaan!
Groet,
Juf Annemarie

»

  1. Mart & Renée schreef:

    Hallo Annemarie,

    Ik zie die link naar de Padlet niet..

    groetjes, Renée Krijtenburg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.