De Projecten van de kinderboekenweek lopen nog steeds door de hele school. Op de studiedag die hieraan voorafging hadden de leerkrachten bedacht dat het misschien een leuk idee zou zijn voor groep 8 om met hun projectthema spellen te bedenken voor de kleuters. Zowel de kleuters als groep 8 doen een project over de maan. De leerlingen uit groep 8 bedachten spelactiviteiten voor de kleintjes en de speelzaal werd omgetoverd tot maanlandschap. Voor ze op ruimtereis gingen trokken de kleuters hun astronautenpakken aan…

Er werden raketten gebouwd…

En de begeleiders uit groep 8 waren best wel een beetje trots…

Ook nog even op de foto …
IMG_0024
Er werden ook raketten weer afgebroken…

Daarbij kregen de kleintjes goede feedback uit groep 8 over hun werptechniek…
Terug in de klas konden ze even uitrusten en bijpraten over hun avonturen…

Het was weer een spannende dag.
Groet,
Juf Annemarie

 

Eén reactie »

  1. Juf Erna schreef:

    Zo wat Ben ik trots op de leerlingen van groep 8. Zelf veilige en aantrekkelijke spellen bedacht voor de kleuters en het spellencircuit ook nog zelf geleid in de speelzaal. De juffen hielden alleen toezicht!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.