Voor de lessen voor het filproject kreeg ik hulp van mijn zoon Jan in het gebruik van de app Vivavideo. Samen bekeken we hoe je een filmpje kan maken. Jan had ervaring met deze app op zijn telefoon maar op de tablets van de school werkt het weer net even anders. Ook voor ons betekent dat oefenen…

Maar dan is er ook wel het een en ander mogelijk. Jan hoeft voorlopig geen piano meer te spelen… Ik maakte ook een filmpje en dat levert het beeld op van een gekke juf die aan vakantie toe is…

Dat was natuurlijk alleen voor de film. Leuk om de versnel- en  slow motioneffecten  uit te proberen. En vanzelfsprekend lijk ik in het echt TOTAAL niet op dat filmpje. Iedereen op de Startbaan weet dat ik alles altijd perfect onder controle heb…hmmm…

Ben benieuwd wat de leerlingen er volgende week mee zullen doen. Zijn ze net zo goed als Jan ik?

Groeten,
Juf Annemarie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.