Na het nadenken, tekenen en uitproberen, werd er verder gebouwd. Oplossingen werden gezocht voor problemen. Het niet lekker lopen van een mechaniek, een te ingewikkeld ontwerp…We moesten er mee verder en dat was voor  sommigen best lastig. Dan komt het aan op doorzetten en het hoofd koel houden. Wat ook altijd helpt is goed bij elkaar kijken. Welke oplossing heeft mijn klasgenoot gevonden en waarom werkt het zo goed? Picasso zei al: ‘Een slechte schilder kopieert, een goede schilder steelt’. Met het slim ‘stelen van ideeën en oplossingen’ was volgens deze grote meester niets mis… Daarom hierbij ter inspiratie wat filmpjes om vrij uit te stelen…

 

 

 

 

En… zitten er nog leuke ideetjes bij voor jullie? Aarzel niet en probeer ze ook uit op je eigen manier.

Groet,
Juf Annemarie

Eén reactie »

  1. Juf Erna schreef:

    Wat een prachtige mechaniekjes hebben deze leerlingen gebouwd zeg!! Aan de rode wangen is goed te zien dat ze hard gewerkt hebben vanmiddag!! Kanjers!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.