Volgende week is alweer de laatste les van het paddenstoelen project. In groep 5/6 waar we de pilot hebben gedraaid sluiten we af met een inloopuur voor ouders en belangstellenden. Hieronder volgt nog even de info die ook via een brief vandaag met de leerlingen is meegegaan:

Geachte ouders,

Ons paddenstoelenproject loopt ten einde. Groep 5/6 deed mee aan een pilot waarin het project van de plusklas dit keer aan een hele groep is aangeboden. Wij willen u de gelegenheid geven om te komen kijken wat de leerlingen hebben gemaakt en geleerd.

 Datum:           maandag 15 december

Tijd:                 Vanaf 15.45 uur (na de Djembé lessen) inloop tot 17.00 uur

Locatie:          leslokaal groep 5/6

 Lesmateriaal en werk van de leerlingen zal tentoongesteld zijn en u bent van harte welkom om kennis te nemen van de werkwijze en het doel van deze pilot. Ik zal zelf aanwezig zijn om samen met de leerlingen toelichting te geven.

 Wij hebben ervoor gekozen het tijdstip in de middag te laten plaatsvinden omdat er al veel activiteiten in deze drukke tijden in de avond plaatshebben, zoals rapportbesprekingen en de kerstviering.  

 Wellicht is het moeilijk voor u om de tijd in de middag vrij te maken en heeft u toch vragen over het project. Op de website van de Woord&beeldclub staat veel informatie: http://woordenbeeldclub.com/

En uiteraard ben ik ook altijd bereid u persoonlijk of per email (a.vanes@de-startnbaan.nl
te woord te staan over de aanpak in de plusklassen en aanleiding en werkwijze van deze pilot in groep 5/6.

 Leerlingen, ouders en belangstellenden zijn allen van harte welkom. Aan het eind van de middag om 17.00 uur worden de leerlingen verzocht hun werkstukken mee naar huis te nemen

IMG_2382 IMG_2399 IMG_2392 IMG_2390 IMG_2387 IMG_2384
Er werd dus nog even heel hard gewerkt aan de werkstukken. Iedereen die wil omen kijken volgende week maandag is welkom!

Tot volgende week,
juf Annemarie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.