Iedereen gefeliciteeeeeerd!!!

Onze film heeft gewonnen en niet zomaar. We zijn echt veruit het meest bekeken filmpje van alle deelnemende scholen uit heel Nederland. Ik ben erg trots op onze film, op de leerlingen en op iedereen die de film heeft bekeken. Dat betekent dat er weer even is nagedacht over kinderrechten… heel belangrijk… maar ook dat wij een schoolreisje hebben gewonnen! Omdat groep 8 hard heeft meegewerkt en dit jaar afscheid van ons neemt gaan we nog in deze laatste weken op schoolreis met alle leerlingen van de Woord&beeldclub die aan de film hebben meegedaan. Dat zijn de leerlingen van groep 6 t/m 8.

Een paar dingen die nu al belangrijk zijn om te weten:

 • We gaan naar Drievliet.
 • We gaan op donderdag 17 juli. Dat is de donderdag voor de vakantie.
 • We gaan op de fiets, dus IEDREEN op donderdag 17-9 OP DE FIETS NAAR SCHOOL.
 • Ik heb nog ouders/begeleiders nodig. Ouders kunnen zich melden bij mij op school, via deze site of mailen naar A.vanEs@de-startbaan.nl.
 • Er volgt nog een brief voor iedereen die meegaat met meer info en exacte tijden.

Voor wie het nog niet kan geloven: Kijk op de KRFF site en je ziet onderstaande afbeelding (een screenshot van de KRFF site). We zijn echt de beste! Kijk maar eens hoeveel punten we hebben! Bijna het dubbele aantal van de school die na ons op de tweede plaats komt!

winst KRFF

En wat gaan we dan doen ter afsluiting met de groepen 4/5?
Geen zorg. We zijn jullie in alle feestvreugde niet vergeten. Met jullie sluit ik maandag 14 juli af. Wat we dan gaan doen? Samen met mijn zoon Jan heb ik wat uitgetest voor een spetterende afsluiting. Hieronder een filmpje dat een tipje van de sluier opricht…

Ik heb er zin in. Ik hoop jullie ook.

Volgende week meer info. Ik kom even de klassen langs om meer toelichting te geven.

Groeten,
Juf Annemarie

4 responses »

 1. W. van Es schreef:

  Proficiat!! Goed gewerkt!.

 2. Mirjam schreef:

  Ha Annemarie en kinderen van de Startbaan. Gefeliciteerd met jullie prijs. Natuurlijk was het filmen en nadenken over kinderrechten al super leerzaam en leuk maar dan ook nog als besluit een feestje.. Verdiend!!
  Groetjes Juf Mirjam van Het Startpunt

 3. Annet schreef:

  Hallo Annemarie,

  Wat een geweldig resultaat. Van harte gefeliciteerd voor jou en alle Kids! Heel erg leuk en wat was het een leerzaam project. Ik heb het festival steeds gevolgd en het was toch even spannend de laatste weken. Jullie hebben het verdiend! Wie was nu die bekende Nederlander die de film gedeeld heeft op YouTube?

  • Annemarie schreef:

   Iedereen bedankt voor de felicitaties! We gaan er vlak voor de vakantie nog even van genieten! En Annet, het was geen bekende Nederlander maar iemand die veel filmpjes van games zoals Minecraft op YouTube zet en zelf binnen een dag duizenden kijkers daarmee bereikt. Dus iemand met een YouTubekanaal dat heel veel wordt bekeken door kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.