We hebben heel hard gewerkt en nu is het dan lekker even vakantie.

Onze KRFF-film heeft de meeste views ooit. We stonden al heel hoog toen dankzij een slimme actie van Jan Balder op Twitter  de link van onze film geretweet is door een bekend iemand (ik verklap de naam nog niet) en sindsdien zijn onze kijkersaantallen explosief gestegen! In de peilingen staan we nu geheel bovenaan met 4285 punten!!! Wauwww, zooo gaaffff!!! Had ik niet verwacht. En nog stijgen we ligtjes… Alle leerlingen, leerkrachten, stagiaires, familie, vrienden, bekenden… Iedereen die heeft gekeken en meegeleefd, onze link heeft verspreid via sociale media, heeft gewappt, getweet, rondgevraagd en wat al niet meer… Iedereen… Heel erg bedankt. En heb je nog niet gekeken of weet je nog iemand die onze film nog niet heeft gezien… Je weet wat je te doen staat. De deadline is 28 april. We hebben nog een paar dagen.

En dan sluit ik nu af met een andere film … De dans van de Koningsspelen op OBS De Startbaan…

Een hele mooie KoningsNach, Koningsdag en een fijne vakantie!

Groeten,
Juf Annemarie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.