We hebben heel hard gewerkt en nu is het dan lekker even vakantie.

Onze KRFF-film heeft de meeste views ooit. We stonden al heel hoog toen dankzij een slimme actie van Jan Balder op Twitter  de link van onze film geretweet is door een bekend iemand (ik verklap de naam nog niet) en sindsdien zijn onze kijkersaantallen explosief gestegen! In de peilingen staan we nu geheel bovenaan met 4285 punten!!! Wauwww, zooo gaaffff!!! Had ik niet verwacht. En nog stijgen we ligtjes… Alle leerlingen, leerkrachten, stagiaires, familie, vrienden, bekenden… Iedereen die heeft gekeken en meegeleefd, onze link heeft verspreid via sociale media, heeft gewappt, getweet, rondgevraagd en wat al niet meer… Iedereen… Heel erg bedankt. En heb je nog niet gekeken of weet je nog iemand die onze film nog niet heeft gezien… Je weet wat je te doen staat. De deadline is 28 april. We hebben nog een paar dagen.

En dan sluit ik nu af met een andere film … De dans van de Koningsspelen op OBS De Startbaan…

Een hele mooie KoningsNach, Koningsdag en een fijne vakantie!

Groeten,
Juf Annemarie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.