De onderbouw heeft vandaag verder gewerkt aan lampjes en lichtjes. Kleur en glitter werden aangebracht met lijmpistolen. Voor sommige leerlingen was dat even wennen, want lijmpistolen worden heet… Maar toch kwamen we vandaag weer een heel stuk verder. Donderdag 5 december komt de Sint, maar we zijn ook al, een heel klein beetje in kerstsfeer…
IMG_8142

IMG_8135 IMG_8108
En de bovenbouw heeft in de middag alle scenes voor de KRFF film geoefend. Het was de eerste keer dat alle leerlingen die aan de film meedoen alles samen hebben doorgenomen. Voor deze grote groep spelen was voor sommigen best een beetje spannend. En het was gelijk de laatste oefening want volgende week maandag, 9 december, komt de filmcoach om alle scenes op te nemen. Er zit zeker acteertalent in de bovenbouw. Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Al die stukjes gaan samen een geheel worden. En iedereen heeft daar op zijn eigen wijze aan bijgedragen. We gaan het zien… Ook heeeel spannend…

Volgende week meer,
Groeten,

Juf Annemarie

 

5 responses »

 1. Marjolein van der Jagt schreef:

  “Tromgeroffel zwelt aan….”Trouwe volgers stijgen mee op naar de op hande zijn de climax: een prachtige film! Het kan gewoon niet anders! Intussen: weer mooie foto’s, vol concentratie.

  • Annemarie schreef:

   Ja Marjolein, Dank weer voor je reactie! Ik vind het zelf ook berespannend. Voel me echt al een beetje een regisseur. Heb net weer contact gehad met de filmcoach en het gaat echt gebeuren maandag 9 december! Wordt vervolgd…

 2. Nur Canim schreef:

  Dag Annemarie, Bedankt maar weer voor de update. Zo leuk om te lezen en te volgen. Het wordt vast een prachtige film.Ayhan vertelde dat hij zijn pak mee moet nemen volgende week voor de scene met de vader en moeder en een “wapen” voor de scene waar o.a. hij aanvoerder is van de soldaten. Ik vroeg me af hoe het met de kleding zit in die scene. Moeten we daar zelf voor zorg dragen en zo ja wat moet hij dan aantrekken? Hartelijke groet, Annet ter Avest Date: Mon, 2 Dec 2013 20:40:58 +0000 To: annet14@hotmail.com

  • Annemarie schreef:

   Ja Annet, voor de kleding moeten de leerlingen zoveel mogelijk zelf zorgen en als hij legerkleding in de kast heeft…of anders iets groens of legerachtigs. Bij mooi weer doen we de scene buiten en hebben ze ook jassen aan, dus ach…Het gaat om het idee en de actie. Wel het nette pak even uitdoen voor die scene denk ik dan. Omkleden kan in de ruime (invalide) toiletten van de docenten en in mijn IB kantoortje. Vriendelijke groeten, Annemarie van Es

 3. Erna schreef:

  Super spannende fase nu. Gaaf om te zien hoe jullie met z’n allen van een schimmen- theater tot een heuse film zijn gekomen. En dat in slechts zes weken. Ik vind het een topprestatie van jullie allen. Mijn complimenten! En juf Annemarie…….je bent een heuse regisseur!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.