Jaaaaa, onze KRFF film over kinderrechten is vandaag weer een stuk verder! Een tipje van de sluier willen we wel oplichten: Aliens bezoeken onze aarde en zien hoe droevig het gesteld is met de kinderrechten. Ons intro en de begin- en eindscène willen we graag alvast laten zien. Als je op de 2 pijltjes rechtsonder klikt zie je de filmpjes op je hele scherm. De bovenkant valt er iets af. Dat is op de originele filmpjes niet zo.

Wat er tussen deze fragmenten gebeurt? Op 9 december wordt dat door een filmcoach van KRFF opgenomen. Spannend! We vertellen er nu nog lekker niets over, maar we zijn wel al heel druk de rollen aan het oefenen. Sommige leerlingen moeten wel leren hun lachen in te houden, anders gaan die opnamen nog erg lang duren…maar talent…dat hebben ze zeker!

OK…nog een paar mooie plaatjes dan van ons schaduwspel (met nogmaals GROTE DANK aan MEESTER MARCO die ons schaduwtheater zo mooi in elkaar timmerde)…
IMG_8039 IMG_8043

En de onderbouw? Oooooook druk bezig met licht in al haar mooie vormen…

IMG_8034 IMG_8031 IMG_8029 IMG_8025 IMG_8020 IMG_8017
Ik was vandaag een hele trotse juf en dat zeg ik echt niet zomaar! Hard gewerkt en heel mooi werk gemaakt!

Volgende week meer,
Groeten, juf Annemarie

Eén reactie »

  1. Arlette schreef:

    Annemarie,
    Wat een knap staaltje werk van de kinderen. Trots kun je zeker zijn als juf!

  2. Marjolein van der Jagt schreef:

    Mee eens! Jullie weten de nieuwsgierigheid behoorlijk te prikkelen en de spanning aardig op te bouwen! veel plezier en succes met de verdere opnames!

  3. Annet ter Avest schreef:

    Da Annemarie, wat wordt het prachtig allemaal. Wat een mooi werk. Ik ben zo benieuwd naar het hele resultaat straks. Ayhan kwam maandag weer razend enthousiast thuis. Hij had zo’n leuke middag gehad. De opnames zijn nu ook al snel. Ontzettend leuk, ik hoop dat jullie heel ver komen en nog meer natuurlijk winnen! Is er trouwens ook een aparte FB pagina?

    • Annemarie schreef:

      Dank voor je enthousiaste reactie. Ik ben ook wel heel trots op de resultaten van afgelopen maandag. Hoewel het bij mij nooit alleen om het eindresultaat gaat, is het wel fantastisch om te zien hoe hoog de kwaliteit van de werkstukken soms is. De leerlingen kunnen trouwens ook heel goed acteren! Dat gaan we allemaal nog zien. Ik weet niet precies wat je bedoeld met een FB pagina, maar aan het eind van ieder project maak ik daar wel een aparte pagina van en kunnen ouders en belangstellenden daar de foto’s van zien en downloaden. Bedoel je dat misschien?

  4. Erna schreef:

    Wat heerlijk om die vorderingen te zien. Wat jij zegt is zeker waar, het resultaat is mooi, maar het proces er naartoe is veel belangrijker. Prachtig om de fasen te zien de de leerlingen individueel en samen met elkaar doorlopen!!
    Trouwens ook gaaf om die trotse gezichtjeste zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.