Wat doen die weerwolven in mijn klas?!? images (6)
Komen ze soms uit Wakkerdam?
Een geweldig spel, voor binnen en buiten, jong en oud, in de klas en op een feest… Mijn leerlingen smeken mij erom… en de plusklassen zijn nog niet eens begonnen op de Startbaan. Tijd dus om het met meer mensen te delen zodat veel meer kinderen hiervan kunnen genieten en leerkrachten kunnen doorbouwen aan deze opzet, want met een beetje creativiteit gaat er een wereld aan mogelijkheden open en maak je zelfs je eigen spel. In de lesbeschrijving, weer te vinden in de linkerkolom, komt brainstormen ook aan de orde. Ook deze techniek is in vele variaties op je eigen manier in te zetten voor allerlei lesdoelen… Geniet ervan! En laat me eens weten hoe het bij jullie ging…Kan via deze site of via Facebook of Twitter.

2 responses »

  1. Erna schreef:

    Ben al een keer getuige geweest van een moment dat je dit speelde met plusklas leerlingen. Ze vonden het inderdaad geweldig en speelden zeer strategisch!!!

  2. Marjolein van der Jagt schreef:

    Een spannend en creratief spel wat uitnodigt om op zoek te gaan naar motieven achter spelzetten. Ik word zelf nieuwsgierig naar andere spellen die door leerlingen bedacht zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.